x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Un MoraBanc amb dues cares cau a Saragossa (99-89)

Resum Casademont Zaragoza - MoraBanc Andorra (99-89)

Resum Casademont Zaragoza - MoraBanc Andorra (99-89)

Resum Casademont Zaragoza - MoraBanc Andorra (99-89)

Jeremy Senglin, el millor dels tricolors, protagonitzant una acció ofensiva davant l'oposició de Sulaimon, ahir.

Un MoraBanc amb dues cares cau a Saragossa (99-89)

Jeremy Senglin, el millor dels tricolors, protagonitzant una acció ofensiva davant l'oposició de Sulaimon, ahir.

ACB PHOTO / E. CASAS 
Actualitzada 29/04/2021 a les 12:04
Abonats a la resiliència i condemnats a gestionar un calendari terrorífic sense poder dir ni ase ni bèstia, els homes del MoraBanc Andorra va caure al Príncep Felip de Saragossa amb el pilot vermell de reserva encès i amb l’horitzó d’un alpí final de curs. Senglin, amb 18 punts, Jelinek, amb 17, i Paulí, amb 12, van escenificar el combustible tricolor fins que a la segona part va dir prou (99-89).

La primera mànega no va atendre a pissarres i els dos equips van mostrar-se alliberats en les bel·ligeràncies, certament entonats davant el cèrcol, i amb Paulí en estat en gràcia. Al Saragossa no li va arribar amb els 11 punts de Nico Brussino per evitar que el MoraBanc marxés governant a la primera aturada (25-29) i guanyant el rebot (4-8). Va mantenir la inèrcia el grup d’Ibon Navarro que, revolucionat, i rebel·lant-se contra calendaris, cansaments i imponderats, va ser capaç d’ampliar el coixí a +9 (37-46) amb Casimiro traient fum del cap. Senglin va bufar el fusell –11 punts a la segona mànega– i es va convertir en l’esquer dels tricolors per erigir-se en l’antiheroi i en el millor aliat de Paulí, l’escut de Brussino. Sensacions immaculades, somriure contra les adversitats, i simposi de fluïdesa i encert per a un MoraBanc Andorra que arribava amb el màxim avantatge a la treva (48-58). Un rèdit anotador per fregar-se els ulls.

No li va provar la tornada de vestidors a l’equip tricolor, que va encaixar un parcial de 21 a 8 i va entelar la posada en escena. El Casademont Saragossa va augmentar el nivell defensiu i va saber anul·lar la pólvora andorrana fins recuperar el govern (69-66) amb Harris i Willey com a superstars. Navarro va cridar el quintet a capítol i va demanar més intensitat a la bola i una reactivació obligada al bloc, que mantenia Paulí de sostenidor. Els guarismes defallien i els percentatges d’encert trontollaven fins que els aragonesos van tancar el tercer parcial per davant (76-72) i amb el MoraBanc signant només 14 punts en 10 minuts quan n’havia anotat 58 en 20. Amb la llengua fora i amb problemes per gestionar el llançament i la intensitat, els tricolors van començar a claudicar al tram final. L’avinentesa la va aprofitar el Saragossa que, tot i la resistència dels punts de Jelinek –7 a l’últim quart–, va castigar amb la quarta derrota consecutiva un MoraBanc que es va tornar a quedar a mig camí.
  • #3 Michael Jordan
    (29/04/21 13:38)

    josep va dir..
    Gran comentari. El Morabanc ho tindra en compte. Jo de tu postularia al premi Nobel.

    Respondre
  • #2 josep
    (29/04/21 08:56)

    apaga i vamonos

    Respondre
  • #1 Pere
    (29/04/21 08:12)

    Temporada per oblidar 
    Que s'acabi rapid si us plau.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts