Atletisme

Els germans Mejía acaben en 14a i 22a posició per clubs a Alcobendas

Carlos Mejía va finalitzar en la catorzena posició absoluta al Campionat d’Espanya de duatló per clubs que es va disputar a la localitat madrilenya d’Alcobendas. L’andorrà, que va participar amb el seu equip, el Club Flor de Triatló, va preparar així, d’una molt bona manera, la propera competició, el classificatori d’Espanya de triatló que tindrà lloc el 13 de maig, i el Preeuropeu que es disputarà a la localitat biscaïna de Portugalete el 12 i 13 de juny.

Per la seva banda, la seva germana, Alexandra Mejía, del Club Natació Tarraco, també va participar al Campionat d’Espanya d’Alcobendas per equips i en la categoria de talent femení va acabar en una 22a posició general, amb un notable rendiment. Ara, un cop començada la temporada de triatló, Alexandra treballa per afrontar el Campionat d’Espanya, en què ja esta classificada, i també es prepara per al Preeuropeu.