Balanç de la temporada agredolç d'Irineu Esteve i Carola Vila

Erola valora que s'han aconseguit grans resultats però ha mancat una mica de regularitat

Irineu Esteve i Carola Vila, al REA de NaturlandiaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Irineu Esteve i Carola Vila han fet aquest matí el balanç de la temporada, marcada per la complicada situació sanitària. El director d'esquí de fons de la FAE, Joan Erola, s'ha mostrat satisfet per com ha anat el curs, tot i les dificultats de gestió, però ha assegurat que l'exigència és màxima i s'esperaven uns resultats millors en algunes competicions. "Hem de pensar que quan estem en un nivell com el que tenim, és per sobre de les expectatives clarament, però intentem sempre la millora", ha assegurat Erola, que ha posat en relleu que s'ha de veure "el context". "El que estan fent Ireneu i Carola és una bestiesa. La temporada ha anat molt bé, s’han fet molt bons resultats, però sempre volem més", ha afegit.

En el cas d'Esteve, Erola ha assenyalat que "porta tres temporades a un nivell molt alt, però l'objectiu era estar més constantment en el top-15.Ho hem aconseguit, però no tant com haguéssim volgut".Per la seva banda, el fondista ha destacat que "esperàvem una mica més, crec que podríem estar per sobre, sobretot veient com va anar l’any passat".

Sobre Vila, el director de fons de la FAE ha assenyalat que "ha sigut una temporada irregular amb carreres molt bones i altres per sota de la seva mitjana". Vila s'ha mostrat autocrítica i ha assegurat que "estàvem acostumats a tenir temporades molt regulars, però des de gener va començar a baixar el rendiment. Ara hem d’analitzar per què pot ser".

tracking