Bàsquet

Els jugadors i tècnics del MoraBanc clamen per la seva salut

La plantilla, amb Ibon Navarro com a veu, demana a l'ACB poder encaixar millor el partit contra el Fuenlabrada retardant dos dies el final de la competició

Els jugadors i tècnics del MoraBanc clamen per la seva salutBCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc continua deixant palès el seu malestar amb la confecció del calendari definitiu per al tram final de temporada que ha confeccionat l'ACB, amb 8 partits en 19 dies. Tota la plantilla al complet, jugadors (lesionats inclosos), tècnics i tot l'staff, ha fet una declaració conjunta per clamar novament que la seva salut és el més important. L'entrenador, Ibon Navarro, ha estat qui ha pres la paraula en nom de tot l'equip i ha reclamat poder encaixar d'alguna manera el partit contra el Fuenlabrada previst pel dijous 6 de maig al Poliesportiu. La problemàtica resideix en què dos dies abans estaran jugant a Màlaga, i el dimecres volaran cap a Andorra, on no arribaran fins a la nit. "L'únic que preguem a la lliga és que contempli l'opció de retardar dos dies el final de la lliga per poder encaixar d'alguna manera el partit contra el Fuenlabrada i així únicament pensant en la salut dels nostres jugadors li doni l'oportunitat de descansar el dijous", ha assenyalat Navarro, que també ha recordat que abans de Màlaga hauran de disputar dos partits més com a visitants, demà a Saragossa i dissabte a Santiago.

Tot plegat amb nou jugadors sans, dels quals tres han passat recentment la Covid. El tècnic victorià s'ha referit també a l'important brot que van patir al novembre i ha recordat que després d'aquest van fer una marató de partits que es va saldar amb sis lesionats, dels quals quatre no tornaran a jugar aquesta temporada. En aquest sentit, Ibon ha destacat que "creiem que la nostra experiència en l'acumulació de partits en poc temps després d'un procés d'inactivitat pel coronavirus ens legitima a fer aquesta sol·licitud". A més, ha deixat clar que "somesportistes i estem aquí per jugar i competir i ho farem al límit de les nostres forces com sempre.Estem orgullosos de formar part d'aquesta competició, però ens resistim a pensar que per a aquesta el més important no és la pròpia competició i la salut dels seus propis protagonistes, els jugadors".

tracking