L'FC Andorra es complica la vida a Eivissa (2-1)

Els tricolors perden, cauen al quart lloc i no depenen d’ells mateixos per jugar el play-off d’ascens

L'FC Andorra es complica la vida a Eivissa (2-1)FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va fer ahir un pas enrere de cara a les aspiracions per disputar el play-off d’ascens després de perdre 2-1 al camp de l’UE Eivissa, en la primera derrota d’aquesta segona fase pels tricolors. Aquesta desfet, combinada amb les victòries del Nàstic de Tarragona contra el Vila-real B, i del Barça B davant de l’Alcoià, fa que els del Principat no depenguin d’ells mateixos per acabar entre els tres primers, i tot fa pensar que els homes d’Eder Sarabia podran aspirar, com a molt, a la tercera posició en el que serà un frec a frec amb el Nàstic de Tarragona, que té l’average guanyat al conjunt propietat de Gerard Piqué.

El duel a Can Misses va arrencar amb igualtat, però sense domini clar per cap dels dos equips, tot i que va ser l’Eivissa qui va colpejar primer gràcies a Davo. El davanter del conjunt balear no va malgastar l’assistència de Castel després d’una contra, i va avançar el conjunt local. Els dos conjunt seguien en busca del gol sense opcions clares, fins a l’última jornada de la primera meitat, en què la defensa local treia, gairebé sobre la línia, una passada de la mort a Kike Saverio, quan ho tenia tot per empatar.

El gol de la igualada, però, no va trigar gaire en arribar, i als 30 segons de la represa, Rubén Bover va culminar una jugada col·lectiva per situar l’1-1. L’empat va esperonar els tricolors, que van passar a dominar el partit i gaudir de les ocasions més clares, com una de Riverola després d’una mala sortida de Kellyan, que el migcampista català va enviar per sobre del travesser quan ja no hi havia porter. Del possible 1-2 es va passar al 2-1, i Davo, una altra vegada, va avançar els locals després d’agafar un refús dintre de l’àrea. Els tricolors van anar en busca de l’empat, però no van arribar a generar cap ocasió per aconseguir-lo.

Més enllà de la derrota, la nota negativa va ser l’ensurt d’Hector Hevel, que va acabar a l’hospital. El futbolista va patir un xoc cap amb cap amb el seu company Rubén Enri (que ahir reapareixia després de la seva lesió), i va haver de ser traslladat a un centre hospitalàri eivissenc.

Eder Sarabia va manifestar que “ells n’han tingut menys i menys clares, però han estat més encertats”, i va afegir que “a vegades es guanya per jerarquia i convenciment, i això és el que han tingut”. Els tricolors rebran diumenge el Vila-real B a la penúltima jornada d’aquesta segona fase.

tracking