ACB LLIGA ENDESA

Un Morabanc delmat rep avui el tot poderós Barça

El MoraBanc Andorra torna a la competició contra el Barça, i ho fa en quadre per les lesions i amb jugadors que acaben de passar la Covid

Un Morabanc delmat rep avui el tot poderós Barça

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Que no està sent la temporada del MoraBanc Andorra és més que evident entre la plaga de lesions, els dos brots de Covid o els viatges per jugar on ha tocat tornar abans d’hora sense fer-ho. Avui, però, hauria de tornar l’alegria amb el retorn de l’equip a la competició tres setmanes després, a més contra un rival d’aquells que agrada com és el Barça, però la realitat és que el que es veurà avui sobre la pista serà possiblement poc semblant al que és el MoraBanc. Ibon Navarro només té cent per cent sans cinc jugadors (Sergi García, Parakhouski, Senglin, Tunde i Oriol Paulí), amb tres homes que hauran fet només un o dos entrenaments després de passar la Covid (Hannah, Jelínek i Kulvietis), a més de Guille Colom que surt d’una lesió, i del fitxatge Fausto Ruesga, que tot just porta deu dies a l’equip. A més, per acabar-ho d’adobar, les proves prèvies al partit d’ahir van detectar un nou positiu de Covid. L’afectat es troba bé de salut i està aïllat a casa, i aquest nou cas no impedirà que es pugui disputar el duel aquest migdia al Poliesportiu.

Les circumstàncies no són, lògicament, les millors per rebre el millor equip d’Europa, i en aquest aspecte, el tècnic del MoraBanc, Ibon Navarro, va manifestar que “juguem contra el millor equip d’Europa però realment en la situació que estem el que ens ha de preocupar som nosaltres”, i va afegir que “durant la setmana només hem tingut 5 jugadors del primer equip que han pogut treballar amb continuïtat”. Els blaugrana venen de jugar dos partits clau a l’Eurolliga, i la setmana que ve n’han d’afrontar dos més amb viatge a Rússia inclós, i preguntat sobre si això podria influir d’alguna manera en el duel d’aquest migdia, Navarro va assenyalar que “Gasol, Westermann o Pustovoy ahir no van jugar i serien titulars en el 90 per cent dels equips, insisteixo que tot i el rival que tindrem la gran preocupació és com estarem nosaltres”.

El tècnic també va analitzar la situació de l’equip i va mostrar-se preocupat per la salut dels jugadors “amb el calendari que tenim les properes setmanes, tots sabem el que va passar al desembre i el preu que vam pagar”. Per acabar, el tècnic va mostrar-se “molt orgullós del treball que està fent l’equip aquesta temporada amb tantes dificultats i encara que pugui arribar fotut a l’entrenament els veig treballar i se’m passa”.

MAJORIA DE VICTÒRIES DEL BARÇA, PERÒ ÚLTIM TRIOMF TRICOLOR

El d’avui serà el 12è partit al Principat entre MoraBanc Andorra i FC Barcelona amb majoria de victòries per als blaugrana. El conjunt català s’ha imposat en set duels al país, però els tricolors van endur-se la victòria a l’última visita la passada temporada amb un ajustat 86-84 que va tenir Moussa Diagne com a líder.

tracking