Lluita sense premi pel MoraBanc contra el Barça (63-79)

Els tricolors han posat en dificultats els blaugrana, però han acabat perdent

Clevin Hannah, durant una acció del partitFernando Galindo

ElMoraBancAndorra ha perdut 63-79 contra el Barça en el retorn a la competició tres setmanes després, en un duel marcat per les baixes ila inactivitattricolor, però on els homes d'IbonNavarro han estat dins del partit en tot moment i han tingut contra les cordes el Barça en alguns moments. El duel ha arrencat amb igualtat d'inici, i tot i queels blaugraneshan arribat a agafar vuit punts de marge (11-19) gràcies a un inspiratBolmaro, els tricolors s'han refet amb l'entrada deClevinHannah i han tancat el primer període 23-26 per culpa d'un triplede Hangasobre la botzina.Els blaugraneshan obtingut una renda màxima de 12 punts que semblava encarrilar el partit, però el 5-0 de parcial final ha deixat els tricolors a set punts al descans (37-44).

A la represa, Gasol ha liderat una embranzida blaugrana, però els tricolors han mostrat els seus millors moments de joc, especialment en defensa, i han estat capaços de capgirar el marcador amb un 16-2 de parcial per tancar el tercer quart liderant el marcador 55-54. I de parcial a parcial, un 2-10 del Barça de sortida a l'últim quart tornava a posar contra les cordes elMoraBanc, que veien com estaven set avallquan faltensis minuts i mig. Els tricolors, cansats i tocats per la inactivitat, han acabat desfent-se al tram final, i veient com la diferència ha acabat sent molt més gran del quehas'ha transmèsa lapista. Hannah, amb 18 punts, i Paulí, amb 13, han estat els millors delMoraBanc, que dissabte vinent haurà de visitar l'Obradoiro.