hoquei patins

La manca d'encert condemna el Seat Andorra HC a Valls (4-2)

La manca d'encert condemna el Seat Andorra HC a Valls (4-2)AHC

El Seat Andorra HC va perdre 4-2 a Valls en el primer dels dos partits que ha de disputar aquest cap de setmana. Els tricolors van avançar-se en dues ocasions a la primera meitat gràcies als gols d’Arnau Solé i Tiago Barros, però els locals van poder capgirar el matx just abans del descans amb una diana a dos minuts per al final que va deixar el marcador 3-2.

A la represa, el Seat Andorra HC va anar en busca de l’empat, però no va poder materialitzar les ocasions que va tenir, com una falta directa, i el Valls va acabar sentenciant el duel amb el 4-2 definitiu a pocs segons pel final quan els tricolors jugaven amb porter jugador. El tècnic del Seat Andorra HC, Wiffy Balart, va explicar que “ha estat un partit molt tens i disputat, i hem notat la falta de gol”.

Gairebé sense temps per refer-se, els tricolors visiten aquest migdia el filial del Vendrell a l’últim duel de la primera fase de la Primera Catalana.