L'Enfaf lluita, però acaba perdent contra La Roca (1-3)

L'Enfaf lluita, però acaba perdent contra La Roca (1-3)FAF

L’Enfaf va caure ahir 1-3 al Centre d’Entrenament de la FAF a La Massana davant de La Roca Penya Blanc Blava en un duel igualat a la primera meitat, però on les visitants van acabar sentenciant el matx a la segona part. Les noies de José Antonio Martín encara no han guanyat i segueixen amb dos punts a la classificació.

Les primeres ocasions van ser per les tricolors com la que va tenir Tizón amb un tir llunyà que buscava sorprendre la portera de La Roca, que estava avançada. Les visitants van respondre amb una jugada de Zoraida que es va estavellar al pal i va sortir a fora. A la represa va intentar-ho Maria Ruzafa, però el primer que va arribar va ser el 0-1 obra de Cristina. Ruzafa, de nou, va tenir l’empat amb una rematada de cap, però La Roca va respondre amb el 0-2 d’Ariana. Daniela va fer somiar l’Enfaf amb l’1-2, però només un minut després, Zoraida va sentenciar el partit a la contra amb l’1-3 que acabaria sent definitiu.