x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

L'FC Andorra visita l'Eivissa amb l'objectiu d'apropar-se al play-off

Els tricolors venen d'empatar contra l'Alcoià.

L'FC Andorra visita l'Eivissa amb l'objectiu d'apropar-se al play-off

Els tricolors venen d'empatar contra l'Alcoià.

Fernando Galindo
Actualitzada 25/04/2021 a les 06:42
L’FC Andorra enceta la segona volta del grup 3-C de Segona Divisió B visitant a l’UE Eivissa, amb l’objectiu d’apropar-se al play-off d’ascens a la Segona Divisió A. El conjunt balear ja està matemàticament classificat per a aquesta fase d’ascens, i té virtualment al sac fer-ho com a primer classificat, una circumstància que “pot ser una arma de doble tall”, segons va explicar el tècnic tricolor, Eder Sarabia, que va afegir que “per un costat, una relaxació seva ens podria beneficiar, però estar sense pressió els pot fer jugar millor, així que hem de pensar que el seu potencial és molt gran”. Precisament sobre el rival, Sarabia va remarcar que “serà un partit molt dur, davant un rival que sap el que fa i molt adaptat al seu camp”, i va destacar que “defensen bé i tenen molts recursos per atacar, però nosaltres estem preparats per competir bé contra ells”.

L’FC Andorra ocupa llocs de play-off d’ascens, però no sumar a Eivissa provocaria, possiblement, sortir d’aquestes primeres places i no dependre d’ell mateix per assolir l’objectiu, però tot i això, el tècnic tricolor no pensa en un empat i va afirmar que “no concebo una altra cosa que no sigui anar a guanyar a tots els camps”, a més d’afegir que “volem tenir la pilota, ser dominadors i anirem a pressionar a dalt, ser un equip valent, que tingui el control i que sigui agressiu en defensa i en atac”.

L’equip va marxar divendres al vespre a Eivissa, i ahir va fer a les Balears l’últim entrenament abans del partit. Eder Sarabia recupera per a aquest duel a Borja Herrera i Rubén Enri, mentre que seguirà sense poder comptar amb el central gal Mickael Gaffoor, que encara arrossega problemes físics. El partit d’aquest migdia, a més, podrà tenir la presència de fins a 1.000 persones a l’estadi de Can Misses després de la modificació de les mesures restrictives a les Balears.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts