natació

L'Open Andbank comptarà amb més de 120 nedadors

És en piscina de 25 metres a Encamp per les obres als Serradells

L'Open Andbank comptarà amb més de 120 nedadors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Open Andbank de natació comptarà al llarg de la jornada d’avui amb 123 nedadors dels diferents clubs del país a la piscina del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp. A causa de les obres de reconstrucció dels Serradells, la competició es farà excepcionalment en una piscina de 25 metres, i no pas de 50 com era habitual anteriorment.

A més del canvi d’escenari, la competició també s’haurà d’adaptar a les circumstàncies de la Covid, i només hi participaran els clubs del país, i tot i que entitats de Catalunya estaven interessades a desplaçar-se a l’esdeveniment, els protocols de seguretat van impedir-ho finalment. A més, no estarà permesa la presència de públic a la competició (el torneig es retransmetrà en streaming a la pàgina de Facebook de la FAN), i la jornada es dividirà en sis torns per tal de respectar totes les mesures sanitàries.

L’Open Andbank acollirà totes les categories (de prebenjamí a màster) i puntuarà tant per la Lliga Catalana com per la Copa d’Andorra. L’única representant de l’equip nacional absolut serà Nàdia Tudó, que disputarà les curses de 50 metres lliures, 50 metres estils, i 50 metres braça.

tracking