x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Esquí

La FAE fa un balanç positiu de la temporada d'alpí

La retirada de Mimi farà replantejar el format de l'estructura femenina
La FAE ha fet balanç avui de la temporada

La FAE ha fet balanç avui de la temporada

La FAE ha fet balanç avui de la temporada

FAE
Actualitzada 22/04/2021 a les 14:22
La Federació Andorrana d'Esquí ha fet un balanç positiu de la temporada d'esquí alpí tot i la situació de la Covid, i de tots els canvis que s'han hagut de fer arran de la pandèmia. En una roda de premsa celebrada a la seu de Crèdit Andorrà, el director d'esquí alpí de la FAE, Max Tissot, ha destacat la figura del preparador físic, Damià Costa, per posar a punt els esquiadors en una pretemporada complicada.

Pel que fa als resultats, Tissot ha destacat el paper dels corredors júnior amb el 16è lloc de Xavi Cornella al Mundial, i amb quatre corredors al Top-50 mundial de la seva categoria, i ha recordat també la millora de l'equip de Copa d'Europa amb el cinquè lloc de Joan Verdú en gegant com a millor resultat masculí de la història del país en aquest circuit.

Entre els esquiadors, Joan Verdú ha mostrat la seva satisfacció per aquesta campanya després de preparar-la com una "temporada de transició", mentre que Cande Moreno ha explicat com es troba del es molèsties a l'esquena que van obligar-li a acabar el curs abans d'hora. L'esquiadora ha assenyalat que "uns metges de Madrid han trobat el que tinc, una descompensació muscular i biomecànicament el meu cos no treballa bé, però estic motivada pel futur".

De cara al futur, Tissot ha confessat que "la retirada de la Mimi ens fa replantejar l'estructura femenina, i ja treballem en un nou format d'estructura".
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts