Un FC Andorra gris empata contra l'Alcoià (0-0)

Un FC Andorra gris no aprofita la derrota del Nàstic per posar-se segon i no passa de l’empat sense gols contra l’Alcoià

Un FC Andorra gris empata contra l'Alcoià (0-0)Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra no va passar ahir de l’empat sense gols contra l’Alcoià cosa que va significar un petit pas enrere en l’objectiu de disputar el play-off d’ascens a la Segona Divisió. Els tricolors no van poder aprofitar la desfeta del Nàstic de Tarragona contra l’Eivissa per situar-se segons i passaran la setmana tercers després del triomf del Barça B a casa contra el Vila-real

Els tricolors eren conscients que una victòria ahir significava fer un gran pas endavant en la lluita per entrar al play-off d’ascens i van demostrar-ho des de l’inici. Kike Saverio va estar a punt de fer el primer als cinc minuts després d’una errada dels alacantins, però el porter visitant José Juan va evitar la seva diana amb una mà espectacular. Hevel va agafar després protagonisme ofensiu amb una rematada de cap que va sortir per sobre del travesser, i amb un xut llunyà que José Juan va atrapar en dos temps.

El domini i arribades tricolors s’anaven diluint i era el conjunt alacantí el que més s’apropava a la porteria, tot i que sense generar ocasions clares. Els visitants van apujar les línies de pressió i això complicava la sortida de pilota dels homes d’Eder Sarabia i, precisament en aquests instants, va arribar el primer tir de l’Alcoià, amb un xut molt llunyà de Juanan que va sortir força desviat a la porteria de Nico Ratti. L’FC Andorra ni molt menys va arronsar-se i va tornar a provar-ho amb Carlos Martínez, que va engaltar una passada llunyana mil·limètrica de Marc Aguado, però que va acabar sortint per la banda, i la resposta de l’Alcoià va arribar amb una falta lateral i una rematada de Primi amb el cap, forçat a l’àrea petita, que va marxar alta i amb què va arribar-se al descans.

A la represa, el duel va seguir amb el mateix ritme gos, i encara un punt més travat per les constants faltes dels visitants, que van carregar-se ràpid amb targetes grogues. Els tricolors gairebé no generaven ocasions i només s’apropaven amb alguna jugada aïllada com un tir llunyà de Loureiro que va acabar anant a córner. Els visitants estaven millor sobre el camp i això va obligar Sarabia a fer modificacions i donar entrada a Iker i Rai per intentar canviar la dinàmica i el guió de partit, tot i que sense gaire èxit, perquè semblava que era el conjunt visitant el que es trobava millor sobre el camp, encara que sense posar en perill Nico Ratti en cap moment. L’Alcoià semblava tenir un extra de benzina que no demostraven els tricolors (tot i haver fet tots els canvis i oxigenar l’equip), però, tot i això, els homes d’Eder Sarabia van acabar bolcats a l’àrea dels alacantins i van tenir el gol de la victòria després d’una centrada de David Martín des de l’esquerra a la qual no va arribar per ben poc Iker Goujón.

Els tricolors tanquen la primera volta de la segona fase amb un 7/9 i en llocs de play-off, i diumenge al migdia visitaran l’Eivissa a la quarta jornada.

EL VESTIDOR

“Ens ha faltat precisió”

Eder Sarabia. El tècnic de l’fc andora va assenyalar que “hem trobat un rival dur com ja sabíem, i per això estan allà. Tenen molt rigor, corren molt, ens han complicat a pilota aturada”, i va afegir que “hem fet una bona primera meitat però ens ha faltat la precisió que vam tenir l’altre dia en accions determinants”. Per últim, va declarar que “hem anat de més a menys i estic content de la primera meitat, sobretot de l’inici”.

tracking