Automobilisme

Triomf de Ramon Plaus a la Pujada a Callús-Sant Mateu

Venç a la categoria CM i és segon absolut al davant d’Edgar Montellà, mentre que Gerard de la Casa és tercer en turismes

Triomf de Ramon Plaus a la Pujada a Callús-Sant MateuFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els pilots del país van sumar ahir tres podis a la 22a edició de la Pujada a Callús-Sant Mateu, organitzada pel Moto Club Manresa, corresponent al Campionat de Catalunya de Muntanya. Ramon Plaus va finalitzar segon absolut, just davant d’Edgar Montellà. A més, els dos pilots de l’ACA Esports van ser primer i segon a la categoria CM. L’altre podi va ser per a Gerard de la Casa, que, tot i que va abandonar a la segona de les curses, va acabar tercer dintre de la categoria Turismes.

El vencedor de la Pujada a Callús-Sant Mateu va ser Francesc Munné, que va obtenir un millor temps de 2’38”640, i va superar en 2”295 Ramon Plaus, i en 2”556 Edgar Montellà. Per la seva banda, a la classificació absoluta Gerard de la Casa va ser el desè amb un registre de 2’48”750. A més, entre la resta de participants, Felipe Brandao va ser 14è a 18”113, mentre que Ramiro Azevedo va fer el 16è millor temps i va finalitzar a 26 segons del vencedor.

Dintre de la categoria CM, Antoni Arrufat va acompanyar al podi els dos pilots de l’ACA Esport, Ramon Plaus i Edgar Montellà, mentre que en la categoria de turismes, Jordi Gaig va ser primer, i Joan Salvans, segon, al davant de Gerard de la Casa.

La propera cita programada del Campionat de Catalunya de Muntanya se celebrarà el mes vinent, concretament el 22 i 23 de maig, amb la disputa de la Pujada La Trona.

tracking