L'Inter Club Escaldes colpeja primer (1-2)

Artigas i Marc Pujol donen la victòria al vigent campió davant els colomencs
L'Inter Escaldes va començar el play-off amb victòria.

INTER ESCALDES
Actualitzada 19/04/2021 a les 12:03
L’inici del play-off pel títol va confirmar l’autoritat del vigent campió de la Lliga Multisegur Assegurances, l’Inter Escaldes, que va superar l’FC Santa Coloma per 1-2 en la primera jornada de la segona fase. Els d’Otger Canals i Josep Manel Ayala es van avançar en el marcador al minut set de partit amb un gol d’Artigas, que va resoldre una pentinada al segon pal de Jordi Betriu. Els colomencs van empatar el partit 20 minuts després, amb una centrada de Blanco per la dreta que Chus Sosa, al segon pal, va rematar de primeres a la xarxa. Finalment, la balança la va decantar l’incombustible Marc Pujol amb un control orientat i un xut des de fora l'àrea que va suposar l’1-2 definitiu al minut 74.

Així, els escaldencs estiren la diferència al capdavant de la classificació a quatre punts respecte al segon classificat, l’UE Sant Julià, que va empatar (2-2) contra l’Atlètic Escaldes. La victòria permet a l’Inter sumar 29 punts, per 25 dels lauredians i els 24 d’Atlètic Escaldes i FC Santa Coloma. L’altre partit del play-off pel títol va acabar en taules gràcies a un gol sobre la botzina de Matías Vaamonde, que, al minut 95, va salvar un punt per al Sant Julià davant l’Atlètic Escaldes. David Virgili va avançar al minut 7 els lauredians, però els escaldencs van saber capgirar el marcador i, abans del descans, Nikola Zigic i Xavi Vieira van posar l’1-2 que semblava definitiu fins al cop letal de Vaamonde. La propera jornada hi haurà derbi escaldenc entre l’Inter i l’Atlètic i un enfrontament entre l’UE Sant Julià i l’FC Santa Coloma.

D’altra banda, l’altre equip colomenc, la UE Santa Coloma, es va imposar amb claredat (7-0) a la Penya d’Andorra en el partit ajornat de la jornada 14.