x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Un FC Andorra gris no pot amb l'Alcoià (0-0)

Els tricolors han arrencat millor però el duel s’ha igualat de seguida
Pau Martínez s'escapa conduint la pilota.

Un FC Andorra gris no pot amb l'Alcoià (0-0)

Pau Martínez s'escapa conduint la pilota.

Fernando Galindo
Actualitzada 18/04/2021 a les 20:59

L’FC Andorra no ha passat de l’empat sense gols contra l’Alcoià a Prada de Moles en un duel en què els tricolors han arrencat millor, però que s’ha igualat ben ràpidament. En molts moments s’ha jugat al què ha volgut l’equip visitant, i pràcticament no hi ha hagut ocasions.

 

Els tricolors han dominat el partit des de l’inici, i s’haguessin pogut avançar ben ràpid quan al minut 5 Kike Saverio ha desaprofitat una errada de l’Alcoià, però la seva rematada franca dins de l’àrea l’ha pogut treure José Juan amb una gran aturada. Només dos minuts després, Saverio ha exercit d’assistent amb una centrada lateral, però la rematada de cap d’Hector Hevel ha sortit per sobre del travesser.

 

L’Alcoià, s’anava apropant a la porteria de Ratti, tot i que sense arribar a generar cap ocasió de perill, i ha estat Carlos Martínez qui ho ha intentat després d’una jugada individual enganxat a la línia de fons, tot i que l’últim control no ha estat bo i l’ha atrapat el porter. Fins a la mitja hora de joc no ha arribat la primera aproximació visitant amb un xut llunyà de Juanan que ha acabat sortint desviat, i els tricolors han respost amb Carlos Martínez engaltant dins de l’àrea una passada llarga d’Aguado, sense gaire encert, ja que la rematada ha acabat sortint per la línia de banda. Però l’ocasió més clara ha estat pels visitants, que han estat a punt d’avançar-se en una falta lateral, tot i que la rematada de cap de Primi, molt forçat dins de l’àrea petita, ha sortit per sobre del travesser. L’última ha estat per Riverola, però el marcador no s’ha mogut i s’ha arribat al descans sense gols.

 

A la represa, s’ha mantingut la mateixa dinàmica, amb poc ritme, joc força travat, i l’Alcoià posant un punt més d’agressivitat que ha fet que es carreguessin ràpidament de targetes grogues, i on cap dels dos equips arribava amb perill a la porteria del rival. La primera aproximació pels tricolors ha arribat precisament després d’una errada de l’Alcoià, però Carlos Martínez no l’ha pogut aprofitar.

 

Eder Sarabia ha mogut la banqueta en busca d’un sacsejada que no s’ha acabat produïnt, i l’FC Andorra ha sumat el primer empat en aquesta segona fase, una igualada que el deixa en tercera posició d’aquesta segona fase després de les derrotes del Nàstic contra l’Eivissa, i la victòria del Barça B contra el filial del Vila-real.

Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts