Futbiol

Mantenir la bona dinàmica

L’FC Andorra rep l’Alcoià a Prada de Moles amb l’objectiu de sumar la tercera victòria seguida a la lluita pels play-offs d’ascens

Mantenir la bona dinàmicaFCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra afronta una nova final aquesta tarda per assolir el somni de disputar el play-off d’ascens a la Segona A amb el duel contra l’Alcoià (19.00 h, Prada de Moles), que tancarà la primera volta de la segona fase de la Segona Divisió B. Els tricolors volen mantenir l’espectacular inici d’aquest segon tram de temporada amb sis punts de sis possibles i, tot i que sumar una nova victòria no certificaria encara assolir el play-off, si que deixaria l’Alcoià, que ha sumat un empat i una derrota, sense opcions de lluitar per les tres primeres places.

Sobre el paper, l’equip alacantí és el que té menys qualitat del grup, i acostuma a basar el seu joc en la fortalesa defensiva, la pilota aturada i les contres, però arriba amb urgències al Principat conscient que només li serveix la victòria, fet que podria modificar l’estil de joc dels visitants, però que no agafarà per sorpresa Eder Sarabia. El tècnic tricolor va explicar sobre el rival que “defensa molt bé, és molt sòlid al darrere i té jugadors per sortir a la contra, i a més són perillosos a pilota aturada, realment són un equipàs i per això estan lluitant amunt”, però va afegir que “hem valorat que pot ser una de les últimes opcions per enganxar-se allà i estem preparats per si fan coses diferents, ho hem parlat i ho hem treballat i tindrem en compte que poden preparar diferents plans de joc per al partit d’avui”. En tot cas, el tècnic va assenyalar que “és un rival diferent amb un estil diferent, i habitualment quan els equips es repleguen ens costa, però ho hem treballat, estem molt centrats en les nostres coses, volem donar continuïtat a les coses que vam fer bé l’altre dia i hem de seguir en la mateixa dinàmica”.

Sobre la importància del duel d’aquesta tarda, Sarabia va destacar que “guanyar avui és consolidar la feina que hem fet en els dos partits anteriors, i no mirem lluny, sinó en el curt termini, i el proper partit que tenim és sempre el més important”. A més, va mantenir la línia que s’ha d’anar partit a partit i sobre els calculs per tancar matemàticament l’accés al play-off, va declarar que “no en parlem i no m’agrada treure la calculadora, i hem d’aprendre que quan mirem més resultats, classificacions i objectius en lloc de mirar el que fem al camp, no ens acostuma a sortir bé”.

De cara al duel d’aquesta tarda, Sarabia no podrà comptar amb el central gal Mickael Gaffoor, que arrossega una petita lesió, mentre que sí que podria fer-ho amb Borja Herrera i Rubén Enri. Tant el lateral com el davanter centre han entrenat en els últims dies amb el grup i hi ha la possibilitat que acabin entrant a la convocatòria, tot i que Sarabia i el seu cos tècnic ho acabaran decidint avui abans del partit.

D’altra banda, els tricolors podran tornar a gaudir de la presència de públic a Prada de Moles, ja que seguint la normativa actual es permetrà l’accés de 500 persones seguint totes les garanties sanitàries. La previsió és que al llarg de la jornada d’avui s’esgotin les entrades disponibles (tenen un preu de cinc euros) i l’afició tricolor pugui gaudir de la segona victòria a casa en aquesta fase abans de viatjar diumenge vinent al camp de l’UE Eivissa.

tracking