Hoquei patins

L'Andorra HC lluitarà per l'ascens a Nacional Catalana

El Seat Andorra HC lluitarà per l’ascens a Nacional Catalana després d’imposar-se ahir 2-1 al Juneda al Pavelló Comunal. L’equip de Wiffy Balart va dominar en tot moment el matx, però va haver de patir fins al final per la falta de gol.

Els tricolors van dominar el duel des de l’inici, gaudint de les ocasions més clares. Els homes de Wiffy Balart van notar la falta de punteria en els primers instants, però van poder obrir el marcador quan transcorria el minut vuit de la primera meitat gràcies a la diana de Tiago després d’una jugada individual. El Seat Andorra HC hauria pogut encarrilar la victòria amb un penal desaprofitat i amb una contra, però el marcador no es va tornar a moure als primers 25 minuts i el duel va arribar al descans amb la diferència mínima per als locals.

A la represa, el Juneda va aconseguir l’empat només sortir a la pista, però l’Andorra HC va poder tornar a avançar-se gràcies a Antequera.

Amb el triomf, l’Andorra HC s’assegura disputar el grup d’ascens a Nacional Catalana i la setmana que ve jugarà a domicili contra Valls i Vendrell per tancar aquesta primera fase.