El VPC femení tanca el curs contra el Sant Cugat B

Les noies de Dani Raya lluitaran pel setè o vuitè lloc de la categoria davant el filial de l’equip vallesà a l’Estadi Nacional

El VPC femení tanca el curs contra el Sant Cugat BVPC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El VPC femení abaixa el teló de la temporada aquesta tarda (16.00 hores) a l’Estadi Nacional davant el CR Sant Cugat B. El partit esdevindrà el comiat del curs competitiu i les andorranes buscaran la victòria per assolir la setena plaça final de la Divisió d’Honor Catalana. “Estem molt contents de la temporada perquè hem acabat entre els vuit millors equips de Catalunya i això és un èxit”, destaca el tècnic del VPC femení, Dani Raya. L’entrenador andorrà recorda que “si mirem els anys passats, que estàvem a Primera Catalana, enguany és com si haguéssim pujat perquè hem militat a Divisió d’Honor”.

El projecte de rugbi femení de 15 es va encetar fa només tres anys i, per tot plegat, l’equip no ha pogut lluitar per assolir llocs més nobles a la classificació final de la categoria. “Ens ha faltat una mica d’experiència, som un equip molt jove”, reconeix Raya, “i les dinàmiques costen d’agafar”. Igualment, el tècnic sap que “hi ha potencial, però hi ha equips més assentats com la Santboiana o el Gòtics, que tenen una història”. Raya afegeix que “no és un tema físic, tàctic o tècnic, és un tema d’experiència que s’obté amb els anys”. El partit d’aquesta tarda ha de servir, segons Dani Raya, per “gaudir i per intentar guanyar i cloure la temporada amb un bon regust”. A més, l’entrenador celebra haver jugat els sis partits programats d’una temporada atípica per la Covid i el fet de poder comptar amb un aforament màxim de 250 espectadors.

tracking