Futbol sala

El Sideco FC Encamp goleja l'Extremenya en l'inici del play-off pel títol (12-5)

El Sideco FC Encamp ha encetat el play-off pel títol de la Lliga Viatges Pantours amb la solvència habitual i va golejar la UE Extremenya per 15 a 2. Els homes d’Óscar Guerrero, però, van començar encaixant dos gols, de Filipe i Marlon, i als 20 minuts ja van capgirar el marcador, amb dianes de René Borrás, Saviola –que en va fer cinc– i Juli Sánchez. Al descans es va arribar amb el 3 a 2 favorables als escaldencs i va ser a la represa quan el Sideco va prémer l’accelerador fins arrodonir el resultat definitiu.

En l’altre partit del play-off pel títol, l’Atlètic Escaldes segueix com l’alternativa més seriosa de l’Encamp i va guanyar el DDS Madriu per 4 a 2. Nuno, Iván García –2– i Xavi López van fer els gols dels escaldencs, mentre que Peña va fer les dues dianes del Madriu. Al play-off per la classificació, victòries d’FS La Massana, FC Santa Coloma i CE Carroi i empat (3-3) entre el Comapedrosa i la Casa de Portugal.