x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES

Xavi Vieira, a la pròrroga, porta l'Atlètic Escaldes a la seva primera final (1-2)

Actualitzada 16/04/2021 a les 07:07
Un gol de Xavi Vieira al minut 7 de la primera part de la pròrroga va obrir la porta a l’Atlètic Escaldes a la final de la Copa Constitució Protecvall, la primera final de la història de l’entitat escaldenca. Tot i veure’s abocats al temps suplementari per definir el rival de la UE Sant Julià a la final del 30 de maig, els homes de Luis Blanco havien estat millors que l’FC Santa Coloma pel que fa almenys a les intencions. El partit no va tenir gaire ritme, els dos equips van manifestar un respecte extrem i no va ser fins al tram final del partit que no van venir els dos gols que van determinar l’empat amb què és va arribar a la conclusió dels 90 minuts.
En un enfrontament amb poques ocasions, un cop de cap de Fabio que Miguel Ángel Ramos va tocar suficientment per enviar la pilota al travesser i un xut llunyà d’Álex Martínez que no va sorprendre Álex Ruiz van ser les dues opcions més clares abans dels dos gols. Va ser l’At­lètic Escaldes qui es va avançar al minut 71 amb un penal que va transformar Grondona per unes mans d’Andreu Ramos i, després d’uns minuts de control dels de Luis Blanco, el colomenc Pedro Santos, de falta directa a falta de cinc minuts, va aconseguir el gol de l’empat. Al temps suplementari Xavi Vieira va dictar sentència.