x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Ruesga s'incorpora a la disciplina del MoraBanc

Fausto Ruesga, amb la bufanda del MoraBanc.

Ruesga s'incorpora a la disciplina del MoraBanc

Fausto Ruesga, amb la bufanda del MoraBanc.

BCA
Actualitzada 16/04/2021 a les 07:10
Fausto Ruesga va arribar ahir al país i, si no hi ha cap contratemps d’última hora, realitzarà avui el primer entrenament com a jugador del MoraBanc Andorra. L’aler argentí de 20 anys va passar la revisió mèdica i va signar el contracte que l’unirà durant les properes quatre temporades a l’entitat tricolor abans de posar-se avui a disposició d’Ibon Navarro.
Ruesga va manifestar que està “molt content, amb moltes ganes de començar i ajudar l’equip en tot allò que pugui”, i sobre el possible debut va assenyalar que “m’estic preparant per afrontar-lo de la millor manera i ajudar l’equip”. En un primer moment estava previst que Ruesga acabés la temporada al Bahía San Agustín de la lliga LEB Or, tot i que la situació de l’equip amb les lesions i la Covid van obligar a accelerar la incorporació. Per últim, l’aler va confessar que els seus referents són Gabriel Deck i el Pato Garino.

D’altra banda, el president de l’entitat, Gorka Aixàs, va referir-se al brot de Covid de l’equip i va afirmar que “sé que els jugadors estan bé tot i la circumstància que suposa estar inactiu”, a més d’explicar que no hi ha novetats en el retorn del públic a l’ACB, que depèn d’autoritats espanyoles.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts