El MoraBanc no detecta més positius

L’equip va tornar ahir als entrenaments en quadre, amb només sis jugadors

El MoraBanc no detecta més positius

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra no va detectar més positius de coronavirus després de l’última tongada de proves PCR que va realitzar a la plantilla i cos tècnic arran del segon brot de la malaltia que ha patit l’equip aquesta temporada. Així doncs, fins ara els tests han diagnosticat quatre positius, amb tres jugadors implicats i un membre del cos tècnic.

A més de les proves PCR, el MoraBanc també va realitzar anàlisis de sang per veure si els afectats pel brot de Covid de final del 2020 teníen anticossos i si l’equip podria reprendre l’activitat amb entrenaments, i finalment sis jugadors van arrencar ahir les sessions de preparació després d’uns dies sense entrenar. Són cinc integrants de la primera plantilla, entre els quals Guille Colom, que va tornar a la pista després de recuperar-se de la lesió, a més del júnior Albert Pons.

D’altra banda, està previst que el jove aler Fausto Ruesga arribi demà al país per ajudar l’equip després de la situació de baixes a la plantilla. L’argentí signarà per les properes quatre temporades i en una entrevista al diari La Nueva de Bahía Blanca la nova incorporació del MoraBanc va explicar que “fa dues setmanes sabia que signava amb el MoraBanc, però em cedien al Bahía San Agustín [de Mallorca] de LEB or”, tot i que aquesta opció es va acabar descartant per la plaga de lesions. A més, va confessar que “la idea és que acabi la temporada i després vagi el curs vinent a Mallorca per jugar a LEB or”.

TROBADA VIRTUAL DE LA PLANTILLA TRICOLOR AMB EL SINDICAT

Andorra la Vella. La plantilla tricolor va reunir-se ahir virtualment amb l’ABP (Associació de Basquetbolistes Professionals) ja que el sindicat va interessar-se per l’estat de salut dels jugadors arran del brot de Covid. A més de la plantilla van participar a la trobada Alfonso Reyes i Rafa Jofresa, president i secretari general de l’ABP.

tracking