La FAF subvenciona la compra d'una ambulància per a Creu Roja Andorrana

La FAF subvenciona la compra d'una ambulància per a Creu Roja Andorrana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Creu Roja Andorrana va adquirir una nova ambulància gràcies a l’acord de col·laboració amb la Federació Andorrana de Futbol, que va aportar una subvenció 30.000 euros per a la compra d’aquest nou vehicle. Es tracta d’una ambulància polivalent que també pot actuar com a suport vital avançat.

Aquesta acció s’emmarca dintre del conveni de col·laboració entre totes dues entitats que es va renovar a principi d’any amb una vigència de tres anys, i que té com a punt principal el servei preventiu de Creu Roja Andorrana a tots els partits de la Lliga Multisegur i de la Lliga Unida. A més, es preveu que la FAF organitzi i promocioni partits solidaris a benefici de l’entitat, i que col·labori en altres accions, com ara la recollida d’aliments.

El director de Creu Roja Andorrana, Jordi Fernández, va agrair el suport de la FAF, mentre que el president de la federació, Fèlix Álvarez, va manifestar que “és un plaer posar el nostre granet de sorra per cooperar en iniciatives solidàries com aquesta, que donen un servei a la població”.

tracking