La UE Engordany impugnarà el partit de l'FC Santa Coloma

Denuncia alineació indeguda dels colomencs contra l’Atlètic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Play-off en stand-by. Així es podria definir la situació a la Lliga Multisegur Assegurances un cop acabada la fase regular després de la denúncia que la UE Engordany té previst presentar avui mateix contra el partit entre FC Santa Coloma i Atlètic Escaldes, per presumpta alineació indeguda dels primers al partit de diumenge.

La història comença abans de l’aturada per les seleccions, quan en el duel entre Inter Escaldes i FC Santa Coloma alguns futbolistes de l’equip d’Albert Jorquera van insultar l’àrbitre després de considerar-se perjudicats en el partit contra el vigent campió. L’àrbitre va reflectir a l’acta els insults de Laborda, Miranda i Joel García, però el comitè de competició només va sancionar el primer dels tres futbolistes amb quatre partits (s’està recuperant d’una greu lesió que el tindrà lluny dels terrenys de joc durant uns mesos).

Miranda i García no van ser sancionats i van ser inscrits a l’acta del duel contra l’Atlètic Escaldes de diumenge, i aquí s’agafa la UE Engordany per presentar la seva reclamació. El club blanc-i-negre considera que el comitè de competició també hauria d’haver sancionat aquests dos futbolistes i aquest matí presentarà el recurs a la federació, tal com va confirmar Pepe Mengual. El membre del cos tècnic de l’Engordany va assenyalar al Diari que “creiem que això es tracte de favor i nosaltres no permetrem el pasteleo”, i va afegir que “si no ho fem al final sempre passa el mateix i s’han de fer les coses bé”.

Està previst que el comitè de competició de la FAF es reuneixi demà.

tracking