surf de neu

Un notable Mario Da Cruz obté la setena plaça a Sierra Nevada

Un notable Mario Da Cruz obté la setena plaça a Sierra NevadaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mario Da Cruz va acabar ahir en la setena posició al Campionat d’Espanya absolut de boardercross disputat a Sierra Nevada (Granada).

L’andorrà va començar la jornada amb les sessions de qualificació i ho va fer amb bon peu, assolint el quart temps, amb 32.43, a 1.22 del millor registre, que va ser per a l’espanyol Bernat Ribera. De fet, Da Cruz va ser el segon sub-20. A quarts de final, l’andorrà aconseguia superar la ronda i es classificava per a semifinals juntament amb l’espanyol Ian Lorenzo. Miguel Pérez i David Taillefer quedaven fora. A les semifinals, Da Cruz no va poder assolir la classificació per a la gran final. Però, a l’small final, l’andorrà va ser tercer en una cursa en què va competir contra Ian Lorenzo, que va ser quart, Jaime Castro, que va ser segon, i Lorenzo Florian Jiménez, que va guanyat la carrera i per tant va ser 5è a la general. L’espanyol Álvaro Romero va ser el guanyador.

D’altra banda, una representació dels equips nacionals d’esquí alpí i de l’EEBE s’han desplaçat, precisament, cap a Sierra Nevada per disputar avui els Campionats Nacionals espanyols. Avui es disputa el supergegant i la combinada, corresponents als Nacionals, mentre que posteriorment hi haurà dos dies de gegant FIS, demà i dimecres. L’expedició d’esquiadors està formada per Àxel Esteve, Xavier Cornella, Ty Acosta, Pere Cornella, Aritz Àlvarez, Marc Fernández i Jaume Núñez.

tracking