L'FC Andorra guanya a Vila-real i puja al segon lloc de la classificació (1-3)

El conjunt tricolor remunta un gol local inicial amb dianes d'Hèctor Hevel, Pau Martínez i Carlos Martínez

L'FC Andorra guanya a Vila-real i puja al segon lloc de la classificació (1-3)FC Andorra

L'FC Andorra ha obtingut un important triomf aquesta tarda al camp del Vila-real B amb el qual ha fet un pas important en les seves opcions de classificar-se per al play-off d'ascens a Segona A. El conjunt dirigit per Eder Sarabia ha pogut refer-se d'un gol inicial de Lozano al minut 13 i ha acabat emportant-se tres punts molt valuosos. Hector Havel ha fet l'empat uns minuts abans del descans, i a la represa, Pau Martínez i Carlos Martínez han acabat de capgirar el marcador amb dos gols al 56' i 64'.

El triomf per 1-3 de l'Andorra l'ha catapultat a la segona posició de la classificació amb 37 punts i un coeficient d'1,68, exactament el mateix que tenen el Barça B i el Nàstic, tercer i quart, respectivament, empatats amb els tricolors. De fet, els resultats dels dos conjunts catalans han permès als del Principat situar-se segons ja que els blaugrana han perdut 2-1 al camp de l'Eivissa i els tarragonins han empatat 1-1 contra l'Alcoià. Precisament aquest darrer equip és el rival de la propera setmana de l'FC Andorra, el diumenge a les 19 h a Prada de Moles.