futbol sala

El CE Sant Julià ensopega amb el Rubí i perd el liderat (5-7)

Els lauredians cedeixen i es deixen remuntar en una segona part horrible

El CE Sant Julià ensopega amb el Rubí i perd el liderat (5-7)RAÚL RODRÍGUEZ

El CE Sant Julià va perdre ahir al Centre Esportiu davant del Rubí en un partit molt disputat, ple d’alternatives i en què els lauredians van ser víctimes d’una segona part molt dolenta.

Els de Jorge Dias van respondre a l’intercanvi de cops que va proposar el Rubí a la primera part i van corregir el 0-2 en contra que van encaixar en només tres minuts. Omar, de penal, va retallar distàncies però al minut 8 els rubinencs van fer el tercer de falta directa. Pocs segons després, Edgar Sánchez va fer el 2-3 i el Sant Julià va posar la directa abans del descans amb tres gols, dos de Brayan Pinto i un d’Emidio que deixaven un 5-3 incontestable a la mitja part. A la represa, els lauredians es van fondre i el Rubí va capgirar el marcador amb quatre gols que posaven el 5-7 definitiu. Tot i la derrota, l’equip –que encara no ha guanyat a casa en la segona fase– segueix a la part alta. El Sant Julià tancarà dissabte vinent la primera volta de la fase a la pista de l’Olesa.