Ajornat el partit entre l'Unicaja i el MoraBanc per dos positius més al conjunt tricolor

Les proves PCR han confirmat avui més casos i l'ACB buscarà un altre data per a l'enfrontament

El MoraBanc es desconecta a l'últim quart i cau davant UnicajaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Covid-19 continua fent, i molt, la guitza al MoraBanc Andorra. L'ACB i el club tricolor han comunicat aquesta tarda que el partit que havien de jugar al vespre contra l'Unicaja de Màlaga al Martín Carpena s'ha hagut d'ajornar per dos positius més a l'equip del Principat, segons han confirmat les proves PCR que s'han realitzat aquest matí els integrants de l'equip. Aquests contagis se sumen als dos casos detectats ahir, Clevin Hannah i un membre del cos tècnic, per la qual cosa davant del brot s'ha optat per la suspensió del duel.

L'ACB comunicarà una nova data per al partit a Màlaga properament, i també determinarà com quedaran els següents partits. Teòricament, el pròxim dimecres han de rebre a l'Urbas Fuenlabrada al Poliesportiu, mentre que el diumenge vinent han de viatjar a Múrcia per enfrontar-se a l'UCAM. No obstant, davant del nou brot al MoraBanc, i sumat a les set baixes per lesió, està per veure si es podran disputar els enfrontaments.

Sigui com sigui, no hi ha dubte que la mala sort ha sigut la principal protagonista de la temporada del MoraBanc Andorra. Al novembre ja van patir un brot important de Covid, en el qual es van contagiar tots els jugadors menys dos (Hannah i Jelínek), a més de diversos membres del cos tècnic. Ara, l'equip s'ha tornat a trobar amb un segon brot que de moment és de 4 casos, inclosa la gran estrella de l'equip d'aquest curs, Hannah, que va poder esquivar el primer brot, però el segon l'ha tocat de ple.

tracking