x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
ACB LLIGA ENDESA

No pot passar res més

Clevin Hannah, positiu per Covid-19, s’afegeix a les set absències per lesió d’un MoraBanc Andorra que viatja a Màlaga en quadre
No pot passar res més

No pot passar res més

No pot passar res més

Actualitzada 10/04/2021 a les 11:25
Difícilment es pot trobar un equip que hagi patit més entrebancs a la Lliga Endesa que el MoraBanc Andorra d’aquesta temporada. Quan semblava que l’equip tenia mig oblidat els casos de coronavirus, superat feia mesos el brot més important, el club va anunciar que un jugador i un membre del cos tècnic han resultat positius per Covid. A la plantilla tricolor, només tres jugadors havien aconseguit esquivar l’afectació i, un d’ells, Clevin Hannah, ha estat l’últim a patir la malaltia. El base, lògicament, no ha viatjat a Màlaga per enfrontar-se a l’Unicaja al Martín Carpena, així com el membre del cos tècnic afectat, Paco Vázquez.

El director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, demanava donar valor “als que estan” i que els dos membres de l’equip infectats “ho passin de la millor manera possible” i que “puguem tenir salut fins el final”. Solana va destacar que creu que les seqüel·les que ha deixat el coronavirus en la plantilla ha provocat, en bona part, tot el reguitzell de lesions i que hi ha certa relació entre aquests fets. “Anirem a jugar, però crec que és molt injust afrontar el tram decisiu de la temporada amb una situació com la que tenim” va afegir el director general del club. Per cloure, Solana va deixar clar que “competirem, evidentment, però anem en unes condicions molt per sota del que som nosaltres”

I és que, a banda de Hannah, el tècnic tricolor, Ibon Navarro, no podrà comptar amb els lesionats, un total de set, pel partit contra Unicaja, vital en ser un rival directe en la lluita pel play-off. Tot plegat, les absències de Diagne, Tyson Pérez, Colom, Palsson, Gielo, Llovet, Dime i l’esmentada de Hannah, deixen l’equip escapçat fins al punt de tenir una rotació de només vuit jugadors del primer equip, amb el jove Albert Pons com a novè home. Atenent al context actual i a la precarietat amb què s’ha de moure l’equip, el tècnic Ibon Navarro va ser molt gràfic assegurant que l’equip que jugarà avui a Màlaga “no és el MoraBanc Andorra”. Ara bé, l’entrenador vitorià va deixar clar que “no podem estar pensant només en els que no hi són i ens hem de centrar en els que sí estarem per intentar competir el millor possible”. Navarro va exposar que “hem de mantenir el nostre esperit i valors i oferir la millor versió individual de cadascú. Anem a donar-ho tot i no té sentit plorar només”. David Jelinek, per part seva, va intentar treure una mica de ferro a la situació i, amb humor, va comentar que “segur que jugaré molts minuts, tots ho farem”. L’escorta txec va lamentar que “a vegades sembla que no puguin venir més males notícies i encara n’arriben més”. El més difícil encara arriba per un MoraBanc contra tots els elements.
 
EL MORABANC ANDORRA NO HA GUANYAT ENCARA AL MARTÍN CARPENA
Si el reguitzell de baixes complica el repte a Màlaga, les estadístiques tampoc, semblen, convidar a l’optimisme. El MoraBanc Andorra no ha guanyat encara al Martín Carpena i, de fet, l’equip andorrà no conquereix terreny malagueny a la lliga, des del 18 de setembre de 1993, quan Unicaja jugava encara a Ciudad Jardín.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts