TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. Mobilitat recomana el pas pel centre de la vila

Haukur Palsson passarà pel quiròfan i acomiada el curs

L’islandès serà intervingut per corregir el trencament parcial del turmell

Haukur Palsson passarà pel quiròfan i acomiada el cursFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Haukur Palsson s'acomiada definitivament de la present temporada. L'islandès del MoraBanc Andorra haurà de passar properament pel quiròfan per corregir la seva lesió al turmell, tal i com va anunciar el club ahir en un comunicat. L'aler-pivot es va trencar els lligaments peroneu astragalí i deltoideu amb afectació a l'astràgal i estarà uns quatre mesos lluny de les pistes.

Palsson es va produir la greu dolència ara fa dues setmanes, durant el partit que va enfrontar l’equip tricolor al Movistar Estudiantes al WiZink Center de Madrid.

A banda de la baixa definitiva per aquesta temporada de l’islandès, Ibon Navarro encara no pot comptar per lesió amb Diagne, Llovet, Tyson Pérez, Guille Colom, Dime i Gielo. No sembla, però, que cap d’ells pugui estar disponible per al partit de demà al Martín Carpena davant l’Unicaja Màlaga. Un partit en què seguirà tenint minuts el nouvingut Saulius Kulvietis, però no l’argentí Fausto Ruesga, que arribarà a Andorra la setmana que ve i tampoc arribarà a temps per jugar davant del Fuenlabrada.

tracking