x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

El MoraBanc Andorra fitxa l'argentí Ruesga

L’aler, d’1.98 d’alçada i de 20 anys, és una incorporació de futur i signarà per quatre temporades
L'argentí Fausto Ruesga, una aposta de futur del MoraBanc Andorra, arribarà la setmana que ve.

El MoraBanc Andorra fitxa l'argentí Ruesga

L'argentí Fausto Ruesga, una aposta de futur del MoraBanc Andorra, arribarà la setmana que ve.

MAXI FAILLA
Actualitzada 08/04/2021 a les 12:00
El MoraBanc Andorra va anunciar ahir el fitxatge del jove internacional argentí Fausto Ruesga. El jugador, de 20 anys, fa 1.98 d’alçada, és un aler que prové del Weber Bahía Basket d’Argentina i signa per a les properes quatre temporades amb l’entitat tricolor. Ruesga ha jugat 34 partits amb el seu equip i ha acreditat aquesta temporada 13 punts i 8.2 rebots amb 30 minuts de mitja en pista.
Recentment ha debutat amb la selecció argentina absoluta i va guanyar la medalla d’or de 3x3 als Jocs Olímpics de la Joventut Europea celebrats a Buenos Aires el 2018.


Donada la complicada situació a la infermeria del MoraBanc, amb sis baixes -Diagne, Tyson Pérez, Llovet, Dime, Gielo i Palsson, la direcció esportiva del club va decidir avançar l’arribada de Ruesga per corregir, d’alguna manera, l’actual mancança d’efectius. “Estem parlant d’un fitxatge de futur per a nosaltres que arribarà més d’hora del previst per ajudar-nos i perquè serà valuós per poder veure’l ja en acció” va explicar el director general, Francesc Solana, als canals oficials del club. En aquest sentit va afegir que Ruesga “és un jugador amb un gran marge de progressió, amb un molt talent i grans capacitats físiques” i va destacar que “és un fitxatge il·lusionant que per la seva joventut primer haurà de fer el seu procés d’adaptació al bàsquet espanyol i no descartem que la propera temporada pugui estar cedit a un altre club”.


Fausto Ruesga es troba encara a l’Argentina i se l’espera a Andorra la setmana que ve, el proper dia 15 perquè comenci a treballar amb els seus nous companys a les ordres d’Ibon Navarro. El tècnic vitorià ja podria donar-li els primers minuts al partit davant l’UCAM Múrcia a casa, el dia 18.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts