Podi de Folguera a la VolCAT sub-23

El corredor del Bsixbikes-Jormat va finalitzar segon a la cursa per etapes

Podi de Folguera a la VolCAT sub-23C2 CYCLING COACH

Kilian Folguera va finalitzar en segona posició sub-23 a la VolCAT, cursa de BTT per etapes disputada a terres gironines. El corredor del Bsixbikes-Jormat va ser el 48è d’entre tots els participants, però va creuar la meta el segon de la seva categoria en una prova que va tenir una alta participació amb força nivell, ja que la competició atorgava punts per a les classificacions UCI.

El rider del país va completar les quatre etapes de la cursa (amb un recorregut total de 194 quilòmetres i 4.900 metres de desnivell positiu) amb un temps de 8 h 54’57”, a 28 minuts del vencedor de la categoria, que va ser el corredor català Roger Ferrer, i va avantatjar en tres minuts a José Sánchez, que va completar el podi. Folguera va iniciar la competició amb una 62a posició a la segona etapa, mentre que a la segona jornada va creuar la meta el 67è. El tercer dia de la cursa va ser el 44è classificat, i va tancar la competició amb el 53è lloc a l’última de les etapes.

El corredor de l’equip Bsixbikes-Jormat va explicar al Diari que “em va agafar una mica per sorpresa perquè no tenia pensat fer aquesta cursa, i vaig anar-hi per gaudir una mica”. Sobre el desenvolupament de la prova, Folguera va explicar que “a la primera etapa vaig posar-me quart sub-23 i vaig veure que podia fer-ho bé, vaig seguir remuntant, i el tercer dia ja em vaig posar segon a la general”, i va afegir que “ja estava molt lluny del primer sub-23, i vaig saber gestionar-ho bé per assegurar la segona posició”. Per últim, el rider del Bsixbikes-Jormat va assenyalar que “estic molt content de com va anar, d’haver gaudit i de saber que també puc estar al davant en una cursa per etapes”.