El VPC preveu enllestir el pla d'ascens a finals de mes

El president de la comissió del club, David Ferré, espera reunir-se amb el Govern i membres del Consell General

El VPC preveu enllestir el pla d'ascens a finals de mesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El VPC segueix treballant en l’elaboració d’un pla d’ascens, i la comissió encarregada d’elaborar-lo, que presideix David Ferré, té previst enllestir-lo i reunir-se a finals de mes o principis del següent amb representants del Govern i del Consell General de manera presencial després d’haver tingut ja alguna trobada telemàtica. Una esmena als pressupostos va dotar el club amb 25.000 euros per elaborar un pla de quins serien els recursos necessaris per pujar un parell de categories i que el VPC ajudés a promocionar la marca Andorra al país veí del nord, igual que fan el MoraBanc o l’FC Andorra a Espanya.

A l’exercici del 2020, el VPC va rebre una ajuda de 110.000 euros de Govern, i la primera idea seria demanar el doble d’aquesta quantitat per tal de crear el nou projecte per pujar a Federal 2, amb aportacions que també arribarien des del sector privat amb l’arribada de nous patrocinadors. El dirigent de la comissió, David Ferré, però, va explicar que “haurem de veure com avança tot amb el coronavirus”, i va afegir que “no demanarem diners per demanar, haurem de veure si es poden fer les competicions o no”.

A més del pla d’ascens, el club espera tancar en les properes setmanes el vincle amb l’exinternacional gal Thierry Lacroix, perquè es converteixi en la cara visible del projecte en l’aspecte econòmic. El seu principal objectiu seria el de la recerca de patrocinadors, i aportar els seus contactes per tal d’ajudar en la progressió de l’entitat. Lacroix va ser jugador de la selecció francesa vuit anys, amb qui va proclamar-se màxim anotador del Mundial del 1995, a més, ha militat a equips britànics, i ha exercit també de comentarista televisiu al país gal.

tracking