El MoraBanc es reforça amb Kulvietis

L’aler-pivot lituà, ex del Joventut de Badalona, prové del VEF Riga i arriba avui

El MoraBanc es reforça amb KulvietisVEF RIGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra farà oficial avui l’arribada de Saulius Kulvietis, un aler-pivot lituà de 30 anys i 2,06 metres, amb experiència a l’ACB i que prové del VEF Riga de Letònia. El jugador aterra al Principat per intentar corregir, d’alguna manera, les mancances al joc interior de l’equip, escapçat per les moltes baixes. El tècnic, Ibon Navarro, disposa d’una rotació molt curta, ara de nou jugadors, per fer front als propers compromisos i l’experiència de Kulvietis serà ben celebrada per gestionar els darrers deu partits de temporada.

El lituà, que pot actuar de 4 i de 5, va jugar ahir el seu darrer partit amb el VEF Riga, davant el Lenovo Tenerife corresponent a la Basketball Champions League. L’overbooking a la infermeria –Moussa Diagne, Tyson Pérez, Nacho Llovet, Tomasz Gielo, Malick Dimé i Haukur Palsson– ha obligat el club a moure fitxa amb celeritat i més tenint en compte que dels set lesionats, cinc són peces de la pintura. Kulvietis va militar la temporada 2017-2018 al Joventut de Badalona i va coincidir, precisament, amb Gielo i amb l’extricolor Jerome Jordan. A Espanya, a les files de l’equip verd-i-negre, va jugar 33 partits amb 20 minuts de mitjana i amb 6,9 punts (33,3% en triples) i 2,5 rebots per 5,4 de valoració.

El club espera l’arribada del nou temporer durant les properes hores i ja podria estar, fins i tot, a disposició del tècnic, Ibon Navarro, per al partit de diumenge al Poliesportiu davant el TD Systems Baskonia.

tracking