Àlex Rius i Íria Medina campions nacionals d'eslàlom

Els dos esquiadors han guanyan les proves celebrades a la pista Les Canals a Arcalís

Íria Medina és la campiona d'Andorra d'eslàlomFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Àlex Rius i Ìria Medina s'han convertit avui en campions d'eslàlom d'Andorra en guanyar la prova disputada avui a la pista Les Canals d'Arcalís. Les curses dels campionats d'Andorra Trofeu Crèdit Andorrà s'han celebrat aquest matí a l'estació ordinenca amb la participació d'esquiadors andorrans i estrangers.

Rius ha aconseguit la primera posició amb el millor temps en les dues mànegues i un crono final d'1.36.94. El segon lloc ha estat per l'espanyol Gonzalo Viou, a 1.32 de Rius i el tercer classificat i segon esquiador andorrà ha estat Xavi Cornella, amb 1.38.47, a 1.53 de Rius. Àxel Esteve ha ocupat la quarta posició de la cursa i tercera d'un andorrà, amb un temps d'1.38.53, a 1.59 del campió.

La cursa femenina ha estat liderada per tres esquiadores espanyoles i Íria Medina ha ocupat el quart lloc que li ha donat el campionat andorrà.El triomf ha sigut per a Núria Pau, seguida d’Arrieta Rodríguez i de Celia Abad i Medina ha fet un temps d'1.38.01, a 3.76 de Pau.

La segona andorrana ha estat Clàudia Mijares que ha acabat la prova en sisena posició a 3.88 del millor temps i a 0.12 de la campiona nacional.

Vargas competeix a França

La competició dels esquiadors andorrans inclou avui la participació de Matías Vargas al gegant dels campionats de França de velocitat aChatel on ha aconseguit quedar en la posició 33.

tracking