x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

La pròrroga fon un meritori MoraBanc (97-85)

L’equip tricolor, amb set baixes i un Hannah de nou esplèndid, va claudicar al temps suplementari
Resum Movistar Estudiantes-MoraBanc Andorra (97-85)

Resum Movistar Estudiantes-MoraBanc Andorra (97-85)

Resum Movistar Estudiantes-MoraBanc Andorra (97-85)

Clevin Hannah, defensat per JJ Barea, va ser, novament, el jugador més decisiu del MoraBanc.

El BC MoraBanc cau davant l'Estudiantes a la pròrroga (97-85)

Clevin Hannah, defensat per JJ Barea, va ser, novament, el jugador més decisiu del MoraBanc.

ACB PHOTO
Actualitzada 30/03/2021 a les 11:09
Amb la llengua fora i acusant el sobreesforç que suposa jugar amb només vuit jugadors, el MoraBanc Andorra va acabar cedint davant l’Estudiantes a la pròrroga. Tot i un, per variar, acadèmic i superb Clevin Hannah –29 punts, sis triples, nou assistències i 37 de valoració– l’equip tricolor va claudicar a la riba després d’un partit més que meritori donades les adversitats (97-85). Tunde Olumuyiwa –17 punts– i Jelinek i Paulí, amb 10, es van erigir en els millors acompanyants d’un Hannah que ho va tornar a fer, però amb un equip tan minvat hi ha vegades que el talent i els galons no són suficients.

Va destapar aigualit el partit el MoraBanc Andorra, amb moltes pèrdues en atac, poca intensitat i concedint massa accions còmodes a l’Estudiantes. La desconnexió evident va derivar en un feridor 20 a 4 de sortida per als madrilenys, amb 9 punts i tres triples consecutius d’Alec Brown, 4 de 5 en tirs de tres i un 7 d’11 en tirs de camp. Navarro va haver de cridar l’ordre al grup per tallar la sagnia i la ibonina va tenir el seu efecte, amb un parcial de 2 a 10 per tancar la primera aturada aplicant cosmètica a la desfeta (22-14). L’equip de Jota Cuspinera va seguir aprofitant la inspiració en el joc exterior i el seu domini aclaparador a la pintura per recuperar el coixí (33-20) i el MoraBanc, acusant la falta de rotació, s’agafava al discurs de Hannah –14 punts al segon quart– per mantenir les constants vitals. El base nord-americà, per no perdre el costum, focalitzava les aspiracions dels tricolors amb tres triples consecutius i un simposi de direcció. Però l’Estu i els seus anotadors principals –Robertson i Adams Sola– ballaven amb el canell calent i filaven l’avantatge dels madrilenys (44-34). En aquest punt va emergir Olumuyiwa, amb un arravatament d’orgull, signant vuit punts consecutius per a un parcial de 0 a 8 que ho obria tot de bat a bat (46-43) en l’arribada de l’interludi.

Va sortir Hannah amb la inèrcia i el talent intactes després del pas per vestidors, amb cinc punts més per opositar a donar la volta al context com un mitjó (53-52). L’intercanvi de cops posterior va permetre als tricolors, tot i encaixar un 8 a 2 en contra, cloure la tercera mànega agafats al volant amb un gran Jelinek (66-62). Senglin amb el seu inici de quart i l’autoritat de Hannah van protagonitzar l’acte final, aixecant un 76 a 70 a falta de 2’48” i deixar-lo en el 80 a 80 que va il·luminar el duel al final del partit. El temps suplementari va tenir poca volada per al MoraBanc, amb un parcial d’17 a 5 en contra que es va fer seu l’ex-Dallas Mavericks JJ Barea, amb 20 punts –10 al darrer tram–, per donar oxigen i la victòria a un Estudiantes que començar a fugir de les catacumbes.
Veure’n més
16
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts