x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Esquí Alpí

Doble tercera plaça en eslàlom de Carla Mijares i Àlex Rius

L’esquiadora va tancar el podi del Campionat Nacional de Liechtenstein
Carla Mijares, a la dreta, al podi de l'eslàlom.

Doble tercera plaça en eslàlom de Carla Mijares i Àlex Rius

Carla Mijares, a la dreta, al podi de l'eslàlom.

FAE
Actualitzada 28/03/2021 a les 12:13
Els esquiadors de la FAE van sumar dos podis ahir als eslàloms corresponents als Campionats Nacionals de Liechtenstein i Espanya gràcies a les terceres posicions que van aconseguir Carla Mijares i Àlex Rius, respectivament.

Pel que fa a l’esquiadora, va ser tercera a Liechtenstein amb un temps d’1’38”09, a 0”56 de la vencedora, que va ser l’esportista local Charlotte Lingg, mentre que la segona plaça va ser per a Francesca Fanti, d’Itàlia, que va acabar a 0”41 del triomf. A més, Mijares va fer 40,09 punts FIS que no li van permetre millorar els 37,92 que té actualment.

L’altre podi de la jornada per a la FAE va ser a Espot, on Àlex Rius va ser tercer a l’eslàlom del Campionat d’Espanya amb un temps d’1’33”01, a només 0”27 del vencedor, Joaquim Salarich, i a 0”14 del segon lloc que va aconseguir Alejandro Puente. Rius també va millorar els seus punts FIS en eslàlom i va passar dels 33,39 anteriors als 30,42 actuals. També va millorar la seva puntuació Xavi Cornella, sisè a la cursa i que va rebaixar els seus punts FIS de 44,60 a 39,78. De la seva banda, Axel Esteve, Ty Acosta i Bartumeu Gabriel no van acabar la cursa.

En la prova femenina, Íria Medina va quedar fora a la segona mànega de l’eslàlom del Campionat d’Espanya després de ser desena a la primera mànega.
 
SEGON LLOC DE ROGER PUIG AL GEGANT DE GERLITZEN
Roger Puig segueix amb la seva bona forma i va sumar un nou podi, en aquest cas un segon lloc al gegant del Campionat d’Àustria paraalpí celebrat a Gerlitzen, que suposa el cinquè podi en el que va de setmana. La cursa va reunir quatre dels esquiadors del top-10 mundial, i Puig va poder fer el seu millor esquí per sumar la segona plaça.


Després de la cursa, Puig va assenyalar que “estic molt content per aquesta segona posició” i va afegir que “aquest podi té especial significat perquè el primer, el tercer, el quart i el cinquè són del top-10 de la classificació del rànquing mundial i als Jocs Paralímpics i als Mundials sempre treuen bons resultats”.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts