TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Llovet s'afegeix a la llista de lesionats del MoraBanc

L’aler-pivot serà baixa durant un temps indeterminat per una lesió al genoll que va patir contra el BAXI Manresa

Llovet s'afegeix a la llista de lesionats del MoraBancFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El tècnic del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, haurà de seguir fent mans i mànigues per elaborar una convocatòria de cara al partit de dilluns de Lliga Endesa contra l’Estudiantes a Madrid. Malauradament, la febre de lesions sembla no tenir aturador i a les cinc sabudes –Diagne, Tyson Pérez, Gielo, Guille Colom i Dimé– es va afegir ahir la de Nacho Llovet, després de caure en el partit davant el BAXI Manresa. El comunicat que va emetre ahir el club assenyala que “Nacho Llovet està de baixa per una lesió de genoll que es va fer en el partit de diumenge passat. La setmana vinent se sotmetrà a més proves per determinar l’abast de la lesió, el tractament i el temps de recuperació”.

L’aler-pivot català serà la sisena baixa per lesió del MoraBanc Andorra de cara al partit contra l’Estudiantes i, a banda d’Albert Pons, potser Navarro haurà de cridar algun júnior més per completar una rotació ja per si mateixa curta. Curiosament, la temporada que l’equip té una plantilla més àmplia per corregir qualsevol contingència les lesions estan maltractant el vestidor més enllà, evidentment, del tema Covid. A Madrid, Navarro només tindrà Olumuyiwa, Parakhouski i Bandja Sy com a peces al joc interior i algun jugador haurà d’actuar en més d’una posició.

tracking