Iker Álvarez, convocat amb el primer equip del Vila-real

La lesió de Rulli li facilita la citació per al partit d’ahir davant el Dinamo

Iker Álvarez, convocat amb el primer equip del Vila-realVILA-REAL CF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El partit d’ahir entre el Vila-real i el Dinamo de Kíev, disputat a l’Estadi de la Ceràmica i corresponent als setzens de final de l’Europa League, va tenir un inquilí molt especial a la banqueta de l’equip groguet.

Iker Álvarez de Eulate va poder gaudir de la seva primera convocatòria amb el primer equip del Vila-real, un cop el tècnic, Unai Emery, va decidir citar el porter andorrà i Jörgensen, l’habitual tercer porter i habitual del filial. La lesió del segon porter del conjunt castellonenc, Gerónimo Rulli, però indiscutible als partits de competició europea, va donar la titularitat davant el Dinamo de Kíev a Sergio Asenjo i la possibilitat a Iker d’estar a la banqueta i viure el primer matx oficial amb el primer equip.

La convocatòria, tot i que és anecdòtica, és una prova de la confiança que el club manté en l’evolució i el futur del porter andorrà.

Porter titular al Vila-real C de Tercera Divisió, Iker treballa sovint amb dinàmica del primer equip i Emery comprova gairebé a diari les possibilitats del porter. Iker, a més, ja va debutar amb el primer equip a estiu passat, en un partit amistós disputat a Múrcia davant el Cartagena.

L'equip groguet va guanyar el partit per 2-0 amb gols de Gerard Moreno i es va classifcar per quarts de final de la UEFA Europ League.

tracking