x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

El MoraBanc Andorra, amb l'obligació de reaccionar

L’equip tricolor recupera avui (20.30 h) el partit ajornat a la pista de l’Urbas Fuenlabrada, un altre rival de la part baixa
El MoraBanc Andorra necessita la victòria a Fuenlabrada per oblidar la desfeta de Sevilla.

El MoraBanc Andorra, amb l'obligació de reaccionar

El MoraBanc Andorra necessita la victòria a Fuenlabrada per oblidar la desfeta de Sevilla.

ACBPHOTO
Actualitzada 17/03/2021 a les 12:08
Encara amb el regust agre de la derrota a Sevilla davant el Reial Betis i per les sensacions que va deixar l’equip, el MoraBanc Andorra afronta aquest vespre (20.30 hores) al Fernando Martín de Fuenlabrada un partit clau en les aspiracions de play-off. Sembla evident que els d’Ibon Navarro estan obligats a reaccionar per no despenjar-se de l’objectiu i a rescabalar-se d’una ensopegada, la de San Pablo, que es va produir en bona part per la falta d’intensitat dels tricolors.

Davant d’un equip de la part baixa i que també lluita per la permanència, el MoraBanc Andorra sap que el partit a la pista de l’Urbas Fuenlabrada no serà gaire diferent quant a la necessitat de l’equip local que el disputat a Sevilla contra el Betis. L’entrenador adjunt, David Eudal, assegura que “aquest tipus de partits contra equips que s’hi juguen la vida es fan molt complicats. Estàvem previnguts contra el Betis, sabíem que podia passar i que ells sortirien a mossegar i no vam estar preparats”. Eudal afegeix que “esperem que tot plegat ens serveixi de lliçó perquè el Fuenlabrada sortirà amb la seva màxima intensitat i nosaltres l’hem de saber igualar, perquè no juguem per res, juguem per intentar entrar al play-off”. I és que el cop de Sevilla roman encara present al vestidor. Clevin Hannah apunta que “no vam sortir prou concentrats ni preparats al partit i quan vam voler reaccionar ja era una mica tard”. Eudal va posar el dit a la nafra i va destacar que “estem decebuts per les prestacions de l’equip a la primera part davant el Betis. Ells van demostrar més desig, més intensitat i més gana que nosaltres, i la intenció és que no ens torni a passar”. Per aconseguir-ho, evidentment, tot passa, tal com va comentar Hannah, per “ajudar-nos en els moments bons i en els dolents, ser sòlids en defensa i en atac i estar molt junts i concentrats”. Tot plegat per evitar trobar un MoraBanc, novament, bicèfal i que exhibeix les dues versions que s’estan veient els darrers partits. L’enlluernador, com el dels duels al Poliesportiu contra el València Basket o el Mornar Bar, o el gris i decebedor que es va veure a Sevilla. Hannah ho justifica apuntant que és “raonable” que es tinguin dies millors i pitjors.

Pel que fa a les absències, Guille Colom, Tyson Pérez i la sabuda de llarga durada de Diagne són les baixes per lesió, i Tomasz Gielo manté les molèsties al turmell que patia dissabte, tot i que podrà disposar de minuts.

Canvi d’horari
D’altra banda, l’ACB va comunicar ahir que, precisament, el partit entre el MoraBanc Andorra i l’Urbas Fuenlabrada corresponent a la jornada 31 s’avança. Així, l’enfrontament que es disputava al Poliesportiu dimecres 14 d’abril a les 21.15 h queda reprogramat al mateix dia a les 18.30.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts