Una setantena de participants prenen part de la Festa del Nòrdic

Sadurní Betriu i Olga Grau s'han adjudicat la victòria en la cursa de 10 quilòmetres

Una setantena de participants prenen part de la Festa del NòrdicNaturlandia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Naturlàndia ha acollit avui la 31a edició de la Marxa Andorra Fons de la Festa del Nòrdic amb una setantena de participants. La prova comptava amb dos circuits, un de 10 quilòmetres i un altre de cinc. Els guanyadors de la cursa llarga han estatSadurní Betriu i Olga Grau, mentre que Marc Alonso i Aniol Borrell, en categoria masculina, Mireia Galceran i Júlia Pueyo, en la femenina, han completat els podis.Pel que fa als resultats de la cursa de 5 km masculins, els triomfs han estatper a Marc Colell i Joana Puig, amb Biel Balcells i Ot Bertran, Alexandra Pereiro i Aurem Pagés completant els respectius podis.

Finalment, la família que ha fet el millor temps ha estat Cal Rei, formada per Bernat Sellés, Piluca Gasch, Martina Sellés i Lluís Sellés, en segon lloc han acabat la Família Melsió, amb Feliu Melsió, Marta Pallerola i Bernat Melsió, i en tercer lloc, Magui Team, amb Roc Martín, Dolo Guitart i Sergi Martín.

L'activitat a l'estació de Naturlandia continua amb els preparatius per acollir els Campionats del Món de Triatló, que tindran lloc els dies 19, 20 i 21 de març a les instal·lacions de la Cota 2000.

tracking