Un MoraBanc gris cau a la pista del Betis (69-61)

Els tricolors han anat a remolc tot el matx, i ja són a dos triomfs del play-off

Un MoraBanc gris cau a la pista del BetisACB PHOTO / D. LIGERO

El MoraBanc Andorra ha perdut 69-61 a la pista del Coosur Reial Betis en un duel marcat per la falta d'encert tricolor, i en la superioritat del conjunt andalús en la lluita pel rebot. Els tricolors han anat a remolc des de l'inici (no han anat per davant en cap moment) i han acabat sumant la 13a derrota a l'ACB.

El duel ha arrencat amb un intercanvi de triples que ha donat la primera diferència al Betis (9-6), i tres pèrdues gairebé seguides dels tricolors han fet que els locals agafessin fins a set punts de màxim avantatge (15-8), tot i que una reacció del MoraBanc liderada per Jelínek ha situat el 20-17 al marcador. El conjunt sevillà ha seguit portant el ritme del partit aprofitant que els tricolors no estaven gens lúcids en atac, i han arribat a agafar una màxima diferència de nou punts amb què han arribat al descans (42-33).

A la represa, el MoraBanc ha seguit mostrant una mala cara i això ho ha aprofitat el Betis per posar-se 16 amunt, i és que els tricolors no es notaven gens còmodes en atac i gairebé només podien anotar des del tir lliure. El MoraBanc, però, ha tingut una tímida reacció, però els andalusos han tornat a agafar una certa renda (59-46) a falta de l'últim període.

El MoraBanc ha sortit amb un 0-6 que l'ha situat a set punts, però la reacció no ha durat gaire, i el Betis ha contestat amb un 6-0 que tornava a deixar les coses iguals. Els tricolors seguíen perdut, mentre que els locals han sabut controlar el partit i no han deixat escapar la victòria al seu feu.

Els tricolors tornaran a jugar dimecres amb la visita a la pista del Fuenlabrada pel partit ajornat pel temporal Filomena, i se sitúen ara desens a la classificació a dues victòries de la zona de play-off amb un duel per recuperar.