x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES

Tere Morató aconsegueix el primer gol d'una jugadora andorrana a la Lliga Iberdrola

Tere Morató celebrant el gol contra l'Athletic de Bilbao.

RAYO VALLECANO
Actualitzada 09/03/2021 a les 07:06
La derrota del seu equip, el Rayo Vallecano, va enfosquir en certa manera un dia que feia molt de temps que esperava. Tere Morató va aconseguir, davant el conjunt basc, ser la primera futbolista andorrana de la història a fer un gol a la màxima categoria del futbol espanyol, la Lliga Iberdrola. La davantera, que havia debutat a Primera Divisió amb el Rayo el 19 d’octubre passat contra el Reial Madrid, va disputar els 90 minuts davant l’Athletic de Bilbao i, malgrat la derrota de l’equip madrileny a la Ciutat Esportiva per 2 a 3, Morató va signar el segon gol del Rayo, el que maquillava i tancava el marcador, després d’aprofitar una assistència de la seva companya Sladana Bulatovic. Amb el d’ahir, la davantera andorrana ja ha disputat 15 partits amb el seu equip, set com a titular i dos jugant el partit complet, i compta amb la total confiança de l’entrenador.