x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Rugbi

Gerard Giménez, nou president del VPC

Aconseguir arribar a Federal 2 i potenciar el femení, principals reptes dels propers quatre anys
Gerard Giménez, nou president del VPC, ahir a l'Estadi Nacional poc abans de l'assemblea.

Gerard Giménez, nou president del VPC

Gerard Giménez, nou president del VPC, ahir a l'Estadi Nacional poc abans de l'assemblea.

Fernando Galindo
Actualitzada 09/03/2021 a les 12:05
L’assemblea general del VPC Andorra va confirmar ahir al vespre l’elecció de Gerard Giménez com a nou president de l’entitat, en substitució de Paul Alieu. La de Giménez, exvicepresident, va ser l’única candidatura que es va presentat i, per tant, mantindrà una línia continuista marcada per l’ambició. “Seguirem amb el projecte que es va començar amb el Paul [Alieu] fa quatre anys en què es va assolir un ascens –a Lliga d’Honor– i ens vam quedar a les portes de lluitar per un altre”, va comentar Gerard Giménez al Diari.

En aquest sentit, el nou mandatari, almenys per als propers quatre anys, va explicar que “volem fer un projecte per pujar a Federal 3 [sisena categoria francesa] i, durant el nostre mandat, fins i tot arribar a Federal 2 [cinquena]”. L’ambició del VPC Andorra passa per un projecte econòmic i esportiu amb el suport de la subvenció que el club rebrà del Govern. Una aportació que hauria d’ajudar l’entitat a lluitar per arribar a l’elit del rugbi, professionalitzar l’equip i arrodonir un projecte que tindrà una figura responsable, encara sense determinar, que dirigirà la planificació. El club treballa amb diferents candidats per ocupar aquest càrrec, tots ells exjugadors d’alt nivell francesos, i l’escollit serà l’encarregat de liderar el projecte esportiu. L’equip femení també rebrà bona part dels focus del nou projecte que encapçala Giménez. Competint ara a Divisió d’Honor catalana, la voluntat és aconseguir enguany l’ascens a Divisió d’Honor B espanyola, potenciar aquest grup de noies, buscar noves fites i treballar molt bé la base. La nova junta la conforma bona part de l’equip anterior, amb Jeannot Martinho, extècnic dels equips femenins del VPC i de la selecció, com a vicepresident. Qui no serà a la junta, finalment, és l’expresident Paul Alieu, que va decidir no ocupar el càrrec de vocal que semblava tenir assignat.

“Després de començar a l’escola de rugbi, amb cinc anys, arribar al primer equip i jugar ara al segon, ocupar el càrrec de president del club és un orgull enorme per a mi”, clou Giménez.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts