x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

S'esvaeix l'efecte Sarabia

L’FC Andorra va encaixar a Badalona la tercera derrota en quatre partits i es complica l’accés a la fase d’ascens
Eder Sarabia caminant per la zona tècnica durant el partit de l'FC Andorra davant el Prat a Prada de Moles.

Els mals resultats esvaeixen l'efecte Sarabia

Eder Sarabia caminant per la zona tècnica durant el partit de l'FC Andorra davant el Prat a Prada de Moles.

Fernando Galindo
Actualitzada 09/03/2021 a les 11:26
La derrota de diumenge a Badalona ha fet trontollar, seriosament, la bastida de l’FC Andorra. De portes endins es transmet una relativa tranquil·litat, però la realitat és una altra, més perillosa i més urgent. Eder Sarabia va prendre el relleu de Nacho Castro per jugar la fase d’ascens a Segona Divisió A, és a dir, per classificar l’equip entre els tres primers, i consumides set jornades des de l’arribada del tècnic basc la situació s’ha enredat, fins al punt que l’accés a la segona fase no està gens clar.

L’efecte de l’arribada del nou entrenador, encara no fa dos mesos, sembla esvair-se i dels dar­rers quatre partits l’Andorra ha encaixat tres derrotes que han fet que el marge d’error s’esgoti i que la diferència amb el quart classificat s’estrenyi a dos punts. A falta de dues jornades, l’equip és segon amb 29 punts, a dos del líder, el Nàstic, empatat amb el tercer, el Barcelona B. La intenció de la direcció esportiva quan va decidir destituir Nacho Castro era que l’equip agafés volada suficient per assolir el primer objectiu i l’efervescència del debut de Sarabia va fer que l’equip sumés dos triomfs consecutius, a Sant Adrià davant l’Espanyol B i al Johan Cruyff davant el Barça B. Amb la possibilitat de ser líder va arribar la desconnexió i, en els darrers cinc partits, els tricolors només han sumat quatre punts de 15 possibles i una única victòria, l’assolida a Prada de Moles contra el Prat. Els números són, de vegades, massa crus, però en quatre partits Sarabia ha encaixat més derrotes –tres– que Nacho Castro en onze partits –dues–. L’estil i els riscos poden ser un motiu, però és cert que a l’Andorra, excepte alguns trams d’alguns partits, li costa moltíssim generar. L’equip es mostra massa imprecís, nerviós i amb les idees poc clares quan el rival es tanca. Fins i tot el mateix Sarabia reconeix que la de Badalona havia estat “la pitjor estona que hem jugat, sobretot a la segona part, des que soc aquí”.

La cúpula del club, ara per ara, prefereix no fer cap valoració de la situació i el director esportiu, Jaume Nogués, emplaça la seva anàlisi fins al final de la primera fase, quan es conegui el futur definitiu de l’equip.
Etiquetes
  • #4 marc
    (10/03/21 00:09)

    sobrevalorat, no té un 11 fix, no dóna continuïtat als jugadors que millors resultats li donen ..... la veritat és que el tema de l'ascens el veig cada vegada mes complicat, molt ha de canviar la cos

    Respondre
  • #3 Marc
    (09/03/21 19:51)

    Jaume Nogues, l'amic de Pique, que no té ni idea de futbol

    Respondre
  • #2 Andenc
    (09/03/21 13:03)

    Per la temporada vinent Piqueton ens portarà Koeman ...al loro....

    Respondre
  • #1 Raul
    (09/03/21 11:36)

    Quin error canviar un  entrenador experimentat que ho feia bé quan l'equip anava segon, per un que no ha entrenat mai com a primer i no coneix la categoria. És el problema de gestionar el club pensant més en els mitjans de comunicació que en  l'àrea esportiva. I és el problema quan el projecte no és més que una inversió que has de revaloritzar ràpid. Una joguina que quan es trenqui es tirarà i a per una altra. 

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts