Un FC Andorra gris i sense punta cau per la mínima a Badalona (1-0)

Un solitari gol de Robert Simón resulta suficient per a l’equip català per derrotar un Andorra de fogueig

Un FC Andorra gris i sense punta cau per la mínima a Badalona (1-0)FC Andorra

La precipitació va esquinçar el vestit de l’Andorra a Badalona. En un partit aspre, borrós i tristot, amb més voluntat que metralla, l’equip tricolor va caure al Municipal badaloní (1-0) per no saber filar i ser massa previsible, tot i governar la pilota sense discussió. El gol de Robert Simón va destemplar el grup de Sarabia, que es va acabar enredant en una eterna recerca de l’impossible, un brindis quan no tens una referència clara i quan estàs engabiat pel rival.

Va sorprendre Sarabia amb l’aposta d’inici de David Martín i Casadesús, deixant fora els fins ara intocables Saverio i Carlos Martínez. Al perfil dret va demostrar la confiança cega en Pastor, que és central, tot i disposar ja de Loureiro i Pau Martínez. Es va mostrar massa estàtic l’Andorra, amb poca profunditat i amb certes dificultats per superar l’entramat defensiu del Badalona, ben cosit, amuntegant molta gent en zona d’influència tricolor i exhibint poques esquerdes. Només en alguna escaramussa llençada per contracop aconseguien els tricolors descol·locar el mecanisme badaloní, tot i que sense benefici. Abans de l’interludi, Robert Simón va fer empassar saliva a Bañuz quan no va saber aprofitar una relliscada de Mantovani que el va citar davant el porter tricolor. Al futbolista de Badalona se li va fer de nit, Gaffoor va refredar l’escomesa i l’Andorra va poder anar a la treva, remugant, però immaculat. Mentrestant, l’àrbitre, el murcià Moreno Muñoz, tancava un primer acte diabòlic amb sis amonestacions, quatre grogues als locals i dues als tricolors.

Va mantenir el fil el grup de Sarabia però va tardar a tenir presència davant Álex Sánchez, el porter del Badalona. No va ser fins al minut 59, quan Bover –que havia protagonitzat també l’única acció amb flaire de gol a la primera part– va enviar una fuetada verinosa que va marxar a un metre del pal dret. El cop va arribar al minut 65 quan Robert Simón va enredar Mantovani i va aprofitar una assistència de Galindo per superar Bañuz en la sortida (1-0). Obligat per les circumstàncies, Sarabia va fer un all in i va donar rodet a Carlos Martínez, Pau Martínez i Loureiro a falta de 20 minuts, però malgrat les intencions a l’Andorra no li va arribar pel bingo i va sortir de Badalona amb les butxaques escurades i sense rèdit. Ara toca remar per cordar el primer objectiu.