x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Pruna arriba a l'FC Andorra perquè “és un projecte de futur amb coses per fer”

Ricard Pruna i Eder Sarabia a Prada de Moles.

Pruna arriba a l'FC Andorra perquè “és un projecte de futur amb coses per fer”

Ricard Pruna i Eder Sarabia a Prada de Moles.

Fernando Galindo
Actualitzada 06/03/2021 a les 06:34
L’FC Andorra va presentar ahir el doctor Ricard Pruna com a nou cap dels serveis mèdics del club, en què tindrà la feina de desenvolupar i millorar l’equip mèdic de l’entitat després d’haver ocupat aquesta mateixa posició durant 25 anys a les files de l’FC Barcelona. El doctor va deixar l’entitat blaugrana al desembre perquè “és un treball únic, però desgasta molt i és molt estressant”. Precisament aquest estrès es deu, en paraules de Pruna, al fet que “has de tractar cada jugador individualment i has de tenir en compte molts detalls, i això et fa gastar molta energia”.

Poc després de deixar el Barça va arribar la trucada del propietari de l’FC Andorra, Gerard Piqué, per incorporar-lo al projecte, i Pruna va confessar que “tot va anar molt de pressa perquè tant el Gerard com el Jaume Nogués em van transmetre il·lusió”. De fet, el doctor va destacar de Piqué que “és una persona molt preparada, sobretot mentalment, és molt intel·ligent i molt involucrada, i em va fer il·lusió que em volgués per al seu projecte”.

Sobre aquesta nova etapa, el doctor va explicar que “és un projecte amb futur i amb moltes coses per fer. Si es pot construir un servei mèdic fort és una de les coses que poden ajudar molt un equip a tenir èxit”. A més, va lloar l’estructura actual i va declarar que “no conec cap equip de Segona Divisió B amb una estructura com aquesta amb un nutricionista, doctor, dos fisioterapeutes o un readaptador”, i va afegir que “suposo que s’haurà d’ampliar molt més, ja que la meva experiència diu que falten mans, bàsicament perquè són plantilles de 25 jugadors”. Pruna té previst venir aproximadament cada deu dies al país.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts