Va ser últim de la sèrie, a tres segons de la seva millor marca
Pol Moya durant una cursa dels Jocs dels Petits Estats.

ARXIU
Actualitzada 06/03/2021 a les 12:01
Pol Moya no va poder accedir a les semifinals dels 800 metres llisos de l’Europeu de pista coberta de Torun (Polònia), després de finalitzar en última posició de la seva sèrie eliminatòria. L’atleta havia arribat a aquesta cita just de forma, ja que va patir un microtrencament al soli durant el mes de desembre, i això va fer que hagués d’endarrerir la preparació per al campionat fins al mes de gener.

Moya arribava a la sèrie amb la marca més alta de tots els participants, ja que tenia rivals importants com ara l’espanyol Mariano García (que va acabar guanyant la cursa) o l’irlandès Cian McPhillips. L’atleta va arrencar al darrere i va fer els primers 100 metres a l’última posició, tot i que a poc a poc va anar guanyant posicions per l’exterior. De fet, va passar tercer (passaven a les semifinals els tres primers) abans de completar la primera volta, tot i que a poc a poc els seus contrincants van anar guanyant espai i no van donar-li cap opció per acabar classificant-se. Moya va creuar la línia de meta amb un registre final d’1’51”97, a tres segons exactes de la seva millor marca en els 800 en pista coberta aquesta temporada, i també lluny del seu 1’48”86 que té com a rècord nacional d’Andorra des del febrer del 2017.