Fútbol

Ricard Pruna arriba a l'FC Andorra amb la "il·lusió per construir un servei mèdic fort"

Destaca que cap club de Segona B té una estructura com la dels tricolors

Ricard Pruna arriba a l'FC Andorra amb la "il·lusió per construir un servei mèdic fort"Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'FC Andorra ha presentat aquest matí al doctor Ricard Pruna com a nou cap dels serveis mèdics del club, una funció que ja va exercir durant 25 anys a l'FC Barcelona. Pruna ha explicat que fa prop d'un mes que va venir al Principat per primer cop, i que està previst que ho faci cada deu dies. A més, ha dit que "els jugadors tenen la meva consulta a Barcelona oberta".

Sobre els seus plans al club, Pruna ha manifestat que "vinc a aportar il·lusió perquè és un projecte que té futur, i hi ha moltes coses a fer, i si es pot construir un servei mèdic fort és una de les coses que pot ajudar a que formalitzi èxits", a més, ha afegit que "m'he endut una sorpresa perquè no conec a cap equip de Segona B amb una estructura com aquesta amb nutricionista, dos fisioterapeutes, un readaptador, però crec que falten algunes mans més perquè la meva experiència és que el número de fisios ha de ser més gran i falten mans".

Per últim, tot i que s'havia especulat que Ricard Pruna tornaria al Barça en cas de que Víctor Font guanyés les eleccions de diumenge, ha explicat que "no vaig amb cap candidat i la idea és seguir amb aquest projecte".

tracking